HBO Nordic har sikret seg rettighetene til den nye sesongen av Twin Peaks. 

Ny Twin Peaks-sesong får premiere på HBO Nordic. 21. mai premierer den nye sesongen i USA, dagen etter er den klar for strømmetjenesten. Det er originalskapere David Lynch og Mark Frost som står bak den nye tredje sesongen.

Flere av skuespillerne er tilbake, blant annet Kyle MacLachlan som spesialagent Dale Cooper. Nye tillegg er Jim Belushi, Jennifer Jason Leigh, Naomi Watts og Laura Dern. 

Twin Peaks var en stor suksess både i USA og ellers i verden da den kom i 1990, men det var slutt alt i 1991 etter at serien opplevde stort fall i seertall i sesong 2. Der var heller ikke Lynch og Frost lenger involvert. Serien ble fulgt opp av David Lynch-filmen Fire Walk With Me

Annonse

I 2014 ble det annonsert at det ville komme en ny Twin Peaks-miniserie, med David Lynch tilbake som ansvarlig for serien. Denne gang på TV-kanalen Showtime, som står bak serier som Billions og Homeland. Lynch forlot prosjektet for en kort periode i 2015 etter uenighet rundt finansiering, men dette løste seg. 

Les mer om returen her:

2017man22maialldayPremiereTwin Peaks sesong 3HBO Nordic(Hele dagen: mandag) Sjanger:Krim,Skrekk,Thriller

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here