Tredje sesong av Outlander er ventet å komme i september. Mens du venter kan du sjekke ut teaser og et par bilder for den kommende sesongen. 

Outlander sesong 3. Foto: Starz

Litt lengre ventetid

Outlander-fans kunne glede seg med ny sesong våren 2016, men må vente til høsten for sesong 3. Den sendes i september på amerikanske Starz. Den dukker opp på Viaplay dagen etter.

Annonse:
HER kan du se Outlander sesong 3

Nøyaktig dato er i skrivende stund ikke klart, men teaser-trailerne du kan se øverst i artikkelen avslører i det minste hvilken måned det er snakk om.

Annonse

Innspillingen startet september 2016 i Skottland, det har dermed vært en ganske lang produksjonstid for serien.

Grunnet et omfattende og krevende kildemateriale så Starz det nødvendig med en forlenget produksjonstid for å sikre best mulig kvalitet på dramaseriens tredje sesong.

Adskilt av århundrer

Hva venter fansen i tredje sesong? Ut fra sesongbeskrivelsen vil sesongen ta for seg livet til Claire (Vaitriona Balfe) og Jamie (Sam Heughan) i de 20 årene hvor de levde adskilt i hvert sitt århundre, samt Claires søken etter Jamie etter at hun ble klar over at han overlevde slaget ved Culloden.

Sesong 3 vil bestå av 13 episoder og baserer seg på den tredje av 8 bøker i Outlander-bokserien.

Nye skuespillere denne sesongen er Hannah James og Tanya Reynolds som Geneva og Isobel Dunsany, Charlie Hiett vil spille kaptein Thomas Leonard mens Gary Young inntar rollen som Mr. Willoughby.

Outlander sesong 3. Foto: Starz

En eldre Laoghaire har nå en 18-år gammel datter, spilt av Laure Lyle. Imens er Fergus blitt voksen og spilles nå av Cesar Domboy.

Endelig vil Lord John William Grey dukke opp i serien, en karakter som har fått en egen bokserie. David Berry inntar rollen som den homofile tidligere britiske soldaten.

Tredje sesong av Outlander blir ikke det siste vi ser av serien, da den alt i 2016 ble fornyet for en fjerde sesong, som vil basere seg på boken Drums of Autumn.

Med hele 8 bøker å adaptere er det store muligheter for at det blir flere år av dramaet, serien har gjort sine saker bra på amerikansk fjernsyn.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer