Denne ukas trailere for TV: Americans Gods og The Leftovers gjør klar til krig og slutten

Del nyheten

Vi oppsummerer noen av de nye trailerne denne uka fra nye og returnerende sesonger, sammen med nye episoder av pågående sesonger.

Fra American Gods og The Leftovers til musikalmorro i The Flash og Supergirl. Dette er noen av ukas viktigste trailere.

The Leftovers

Ukas mest fenomenale trailer er utvilsomt den for tredje og siste sesongen av den fantastiske dramaserien The Leftovers som er tilbake neste måned på HBO Nordic og C More her hjemme.

Traileren for den siste sesong hinter på en høyre mening for Kevin (Justin Theroux), som får flere til å sammenligne han med en vis person alle mer eller mindre kjenner til.

https://www.youtube.com/watch?v=HZj7vBuBnYs

2017man17apr00:00man23:50PremiereThe Leftovers sesong 3HBO MaxTil Strim

American Gods

En av ukas andre store trailere var den nye traileren til Starz-serien American Gods, basert på Neil Gaiman-boka med samme navn.

Serien følger Shadow Moon (Ricky Little, The 100) i det han blir løslatt tidlig fra fengsel, fordi konen hans, Laura (Emily Browning, Sucker Punch), dør i en bilulykke. Shadow blir oppsøkt av den mystiske Mr. Wednesday (Ian McShane, Deadwood), som vil ha ham som livvakt, noe Shadow går med på etter mye omtanke. Det hele fører til en reise igjennom USA, hvor de møter mange merkelige og rare mennesker, til en viktig kamp mot guder.

2017man01mai00:01man23:50PremiereAmerican Gods sesong 1Amazon Prime Video

Veep

Selina Meyers (Julia Louis-Dreyfus), Jonah (Timothy Simmons), Gary (Tony Hale) og de andre er tilbake med en ny sesong av den fantastiske komiserien Veep neste måned. Sesongen vil fokusere på Meyers sitt liv etter presidentskapet etter at hun i serien i fjor ikke ble gjenvalgt som president.

Tradisjonelt betyr en ny trailer fra komiserien full av satire at vi får noen «zingere», og det oppfyller traileren.

2017man17apr00:00man23:50PremiereVeep sesong 6HBO MaxTil Strim

https://www.youtube.com/watch?v=1DU_VyHcWL4

Master of None

Det er bare en liten video for å annonsere datoen, men Master of None med Aziz Ansari er tilbake i mai på Netflix. Denne gangen finner vi Dev (Ansari) i Italia.

Les også: Vårt intervju med Aziz Ansari fra Master of None

Dave Chappelle

Som vi tidligere har skrevet om så er det mange stand-up spesialer på vei til Netflix framover. Neste måned kommer eksempelvis en helt ny spesial fra Louis C.K. på streamingtjenesten, men neste uke får vi to stykker fra Dave Chappelle 

I mellomtiden anbefaler vi deg å sjekke ut stand-up spesialen fra Neal Brennan, som sammen med Chappelle sto bak Chappelle’s Show

Supergirl / The Flash

Første delen av den musikalske-crossoveren mellom Supergirl og The Flash sendes denne uka på HBO Nordic. Del 1 vil introdusere flere nye skurker for Supergirl, deriblant spilt av Terri Hatcher (Frustrerte Fruer, Lois & Clarke) og Kevin Sorbo (Hercules).

Den store skurken for crossoveren er Music Meister (Darren Criss) som introduseres i Supergirl før alt kicker i gang for fullt i The Flash. MAX sender ikke sistnevnte episode før senere denne våren.

https://www.youtube.com/watch?v=8i6GNBKTHnY

https://www.youtube.com/watch?v=jzC0jta2nEM

American Playboy: The Hugh Hefner Story

Amazon gir oss neste måned en dokumentarserie om Hugh Hefner, mannen bak Play. Serien inkluderer deriblant mye personlig opptak fra Hefner og enkelte ting dramatiseres i dokumentarserien.

2017fre07apr01:00fre23:50PremiereAmerican Playboy: The Hugh Hefner Story sesong 1Amazon

Annonse