Se den første traileren til The Handmaid’s Tale med Elisabeth Moss

Del nyheten

Hulu har sluppet den første traileren til The Handmaid’s Tale, som er en av vårens mest lovende nye TV-serier.

Emmy-nominerte Elisabeth Moss (Mad Men, Top of The Lake) har hovedrollen i The Handmaid’s Tale, som er basert på Margaret Atwood-boka med samme navn. Første sesong består av 10 episoder og har premiere i USA i april.

Les også: De nye seriene vi ser fram til denne våren

The Handmaiden's Tale har Elisabeth Moss i hovedrollen.
The Handmaiden’s Tale har Elisabeth Moss i hovedrollen.

The Handmaid’s Tale handler om tjenerinnen Offred som forsøker å overleve den mannsdominert republikken Gilead – et totalitær regime i det som en gang var USA, der kvinner har blitt fratatt sine personlige rettigheter.

Offred er en av de få gjenværende kvinnene i en fertil alder som tvinges til seksuell slaveri som et siste desperat forsøk på å befolke verden. Offred vil gå fra en ulykkelig situasjon til den neste i håp om å overleve og finne datteren som ble tatt fra henne.

I øvrige roller finner vi også Samira Wiley (Orange is The New Black), Joseph Fiennes (American Horror Story), Yvonne Strahovski (Chuck, 24: Live Another Day), Ann Dowd (The Leftovers), Max Minghella (The Mindy Project), O. T. Fagbenle (Looking) og Madeline Brewer (Orange is The New Black).

Nylig ble det også røpet at Gilmore Girls-stjerne Alexis Bledel blir med i serien. Bledel vil spille Ofglen, en annen tjenerinnen og kjenning av Offred. Selv om Ofglen, er lesbisk, ser hun ut til å følge reglene til regimet, men innerst inne har hun en opprørsk natur.

Alexis Bledel som Ofglen i The Handmaid’s Tale. Foto: Hulu

Hulu har med serier som The Path med Aaron Paul (Breaking Bad) og Michelle Monaghan (True Detective), Jame Franco-serien 11.22.63 og Hugh Laurie-serien Chance tatt et godt steg i å etablere seg i markedet. The Handmaid’s Tale sies å være den potensielt største serien til den amerikanske streamingtjenesten.

The Handmaid’s Tale har premiere 26. april i USA på Hulu. TV-serien er ikke annonsert for en norsk TV-kanal eller strømmetjeneste.

Annonse
X
X