Jerry Seinfeld er klar for Netflix. Tjenesten har sikret seg både suksess-programmet Comedians In Cars Getting Coffee og kommende Seinfeld-spesialer. 

Comedians In cars Getting Coffee handler, som du kanskje gjetter, om komikere som kjører bil og drikker kaffe. Første sesong har vi tidligere skrevet om.

Webserien har vært en stor suksess for Crackle og har primært blitt finansiert med produktplassering (noe Seinfeld integrerte i serien på humoristisk vis) og reklame.

Jim Carrey har blant annet gjestet programemt

I programmet inviterer han vanligvis komikere, som Jim Carrey og tidligere Seinfeld-kolleger, på en kjøretur hvor det meste fort ender opp som diskusjonstema. Han har også viet en episode til Barack Obama.

Annonse

Det blir totalt 24 episoder av serien, som kommer på Netflix i år. Den niende sesongen premierte nylig på Crackle. Sesongene har vært tilgjengelig på nettsiden siden premieren i 2012 og blitt sett flere millioner ganger.

I tillegg til serien inngår også fremtidige Jerry Seinfeld-prosjekter i avtalen. To Seinfeld-spesialer er blant annet på vei.

Du kan sjekke promo for en av episodene her:

https://www.youtube.com/watch?v=lVCGXIxjGBA

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here