Viasat har fortsatt rettighetene til Agents Of S.H.I.E.L.D., men de vet ikke når de skal sende nyere sesonger.

Vi fortsetter runden med serier dere lesere hyppig spør om. Viasat sitter på rettighetene til de ferskeste episodene av to etterspurte serier, henholdsvis Agents Of S.H.I.E.L.D. (Viasat 4) og The Americans (TV6 Norge).

For The Americans har TV6 Norge vært rimelig raske på labben med å få ut nyeste sesong og kanalen bekrefter at de også har rettigheter til The Americans sesong 5, som vil bli sendt en gang i 2017. Den har enda ikke blitt sendt i USA.

The Americans er også populært på Netflix, hvor de tre første sesongene ligger. Noe som også kan øke det totale seertallet for når den nye sesongen er tilbake på TV. På serielisten vår har den vært innom topp 20 hver uke i høst.

Agents Of S.H.I.E.L.D. hverken på TV eller strømming

Litt verre er det for superheltserien Agents Of S.H.I.E.L.D., som nå er i sin fjerde sesong i USA. Sesong 3 er fortsatt ikke sendt og seerne lurer på når den dukker opp.

Annonse

Ghost Rider er blitt med i sesong 4 av Agents Of S.H.I.E.L.D.
Ghost Rider er blitt med i sesong 4 av Agents Of S.H.I.E.L.D. Foto: ABC

Viasat 4 bekrefter overfor oss at de har rettighetene til de nyeste sesongene, men har enda til gode å avgjøre når de vil bli sendt.

Serien er også fraværende på strømmetjenester. Den var tidligere på Viaplay, men her var det heller ikke noe nytt å melde da vi kontaktet de tidligere i høst med spørsmål om serien dukker opp igjen.

Tilstedeværelse på strømmetjenester med eldre sesonger har i mange tilfeller medført at serier øker seertallene markant. Breaking Bad og The Walking Dead er gode eksempler på dette. 

Uten denne promoteringen blir det desto vanskeligere for Agents Of S.H.I.E.L.D. å få enda flere norske fans. Noe som igjen gjør at den stiller dårligere når Viasat-kabalen legges.

Skal vi komme med en anbefaling vil det være å grave serien frem fra skuffen og sørge for at flest mulig får sett eldre sesonger, samt få ut de nye.

Serien kombinerer spionsjangeren med superheltsjangeren, og er som bonus satt til samme univers som de svært populære superheltfilmene til Marvel. Den har potensial til å samle flere seere.

For Agents Of S.H.I.E.L.D. sesong 3 og 4 er svaret på når nye sesonger kommer enn så lenge at Viasat 4 har rettighetene og planer om å sende de, men har ikke avgjort når.

TheAmericans 2
Når kommer The Americans sesong 5 på TV6? Trolig midten av 2017

For The Americans sesong 5 vil vi først måtte vente til sendetid i USA er kjent, før vi kan få en dato for når TV6 Norge sender serien. Vi venter også i spenning på når The Americans sesong 3 vil bli klar for Netflix.

Viasat 4 og TV6 Norge eies av MTG, som også eier TV3.

Les også: TV3 har sikret seg Prison Break, 24: Legacy, This Is Us og The Blacklist: Redemption.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
1 Comment
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
JRL
JRL
3 år siden

Agents of… ligger nå på Viaplay med sesong 1-3.