The Good Fight skal gi CBS ammunisjon i strømmekampen. Ny promo er her.

Annonse

The Good Fight skal gi CBS ammunisjon til strømmekampen. Nå er første promo kommet, som du kan se øverst i artikkelen.

Det CBS selger som «fortsettelsen på The Good Wife» skal styrke posisjonen til amerikanske CBS i strømmekampen og friste tradisjonelle seere over på ny plattform. Vil de lykkes?

The Good Fight skal gi CBS ammunisjon til strømmekampen.
Christine Baranski vil ha hovedrollen, her fra en scene i The Good Wife.

 

Amerikanske CBS satser på strømming

I likhet med hva TV 2 Sumo forsøker i økende grad her hjemme, hvor blant anent Hotel Cæsar nå vil tvinge gamle bestemødre til å lære seg hva strømming egentlig er hvis de tenker å få med seg den nye sesongen, vil nå også den amerikanske giganten CBS for alvor sørge for at seerne lærer seg den nye plattformen å kjenne.

De kjører derfor på med nye serier kun ment for sin egen OTT/strømmetjeneste CBS All Access.

Nå var TV 2 Sumo alt igang med lignende forsøk her hjemme med Maniac i 2015, og har i lengre tid tilbudt episoder av sine serier en uke i forkant på Sumo. Serien slo nok ikke helt an der, men ble såpass bemerket at Netflix lager amerikansk versjon av serien. Enn så lenge har ikke den norske allmenkringkasteren våget å gjøre det med et nytt storprosjekt.

rose-leslie
Rose Leslie får fremtredende rolle i serien. Hun ble for alvor kjent i Game Of Thrones.

CBS derimot er ikke redd for å forsøke seg, en erfaring som sikkert blir spennende å følge for også norske kanaler. Det er tegn i tiden på at kabelkuttingen er over oss og at også de tradisjonelle TV-selskapene innser dette.  

The Good Fight kommer med 10 episoder eksklusivt for CBS All Access og har Game Of Thrones-favoritten Rose Leslie i en av de fremtredende rollene som en blodfersk advokat, som for øvrig også er lesbisk. Noe som sikkert byr på problemstillinger serien akter å utforske.

Får Star Trek som våpendrager

I likhet med The Good Wife er hovedrollen en fremstående kvinnelig karakter, her spilt av Christine Baranski. Hun fortsetter rollen fra moderserien som Diane Lockhart, som tvinges ut av selskapet som bærer hennes eget navn. Sammen med Maia (Rose Leslie) fortsetter hun karrièren i et nytt advokatfirma.

Det blir en spennende vår for CBS og deres CBS All Access, da giganten anses å ha både posisjon og makt nok til å påvirke markedet. Amerikanerne lanserte CBS Access i oktober 2014. Først neste år begynner den virkelige satsingen på tjenesten.

CBS satser på at The Good Fight sammen med en ny Star Trek-serie (Star Trek: Discovery), hvor Netflix bidrar finansielt, vil være såpass tiltrekkende for to store og ulike demografier at det gir tjenesten en sterk vår.

Star Trek Discovery
Star Trek Discovery kommer på CBS All Access, mens den her hjemme kommer på Netflix.

 

Vi har ikke noe konkret enda hvorvidt The Good Fight er klar for noen norske aktører. Den nye Star Trek-serien vil dukke opp som ferskvare på Netflix.

Vil den dukke opp i Norge?

I stil og tone er The Good Fight en serie som tilsynelatende passer fint inn hos samtlige aktører som operer i Norge, det vil derfor overraske oss om den ikke er en av seriene som raskt ender opp her. 

The Good Wife ble i sin tid sendt på TV 2-nettverket. Den sanket inn haugevis med priser og ble en favoritt blant kritikere, med en voksende seerskare. Siste episode ble sendt tidligere i år.

Amerikanske CBS er flaggskipet til CBS Corporation og en ledene amerikansk kringkastingskanal. Den huser en rekke serier kjent for det norske publikum, som CSI, NCIS og The Big Bang Theory.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X