Sons Of Anarchy spin-off er et steg nærmere å bli en realitet

Del nyheten

En Sons Of Anarchy spin-off er et steg nærmere å bli en realitet. Mayans MC får nå pilotepisode hos amerikanske FX Networks. 

Mayans MC vil handle om motorsykkelgjengen Mayans, som ofte var å se i serien Sons Of Anarchy. Arbeidet med prosjektet startet tidligere i år.

Nå har FX gitt klarsignal for innspilling av en pilotepisode. Kvaliteten på den episoden vil være avgjørende for om nettverket satser på en hel sesong av Mayans MC.

Kurt Sutter, som stod bak Sons Of Anarchy, er tiltenkt produsentrolle på en eventuell serie. Han har skrevet manus til pilotepisoden sammen med Elgin James. Sistnevnte vil regissere episoden.

Sons Of Anarchy tok slutt i 2014 og var en populær serie, også her hjemme. Der fulgte vi den unge Jax Teller, som på Hamlet-inspirert vis forsøker å avdekke akkurat hva som skjedde med sin avdøde far, samtidig som han streber med å finne seg til rette i motorsykkelgjengen SAMCRO.

Sons Of Anarchy
Sons Of Anarchy ble i løpet av syv år FX sin mest populære serie.

Det er et lignende premiss i Mayans MC, hvor vi følger EZ Reyes som streber etter å bli tatt opp som medlem av klubben, samtidig som han må kjempe mot ønsket om å hevne seg mot det lokale kartellet.

Handlingen vil primært være satt til grensen til Mexico, som er et godt stykke unna der hvor handlingen i Sons Of Anarchy fant sted (nord i California). Vi vil følge EZ etter handlingene i moderserien, noe som betyr at det er små muligheter for et gjensyn med flere av SOAs sentrale rollefigurer.

Kurt Sutter forsøkte etter at Sons Of Anarchy tok slutt seg med serien The Bastard Executioner, som her hjemme ble tilgjengelig på HBO Nordic. Også den serien gikk på FX i USA. Det ble ingen umiddelbar suksess og serien ble kansellert etter sviktende seertall.

Serien hadde, i likhet med Sons Of Anarchy, Sutters kone Katey Sagal i en fremtredende rolle. Hvem som får hovedroller i Mayans MC blir nok snart klart, da innspilling er planlagt å starte i mars.

FX har det siste tiåret hatt stor suksess med serier som Fargo, Louie, Justified, Atlanta og The Americans. Neste år kommer de blant annet med Legion, en superheltserie med Downton Abbey-stjernen Dan Stevens i hovedrollen.

Du finner en oversikt over FX-seriene i vår seriedatabase.

Annonse
X
X