Sons of Anarchy-skaper Kurt Sutter får hjelp med spinoffen Mayans MC.

Etter at prosjektet først ble rapportert å være i utvikling på FX Networks tilbake i august i fjor. Det rapporteres at prosjektet har formelt startet utviklingen av manus. Elgin James vil også skrive manuset for pilotepisoden av prosjektet.

I ånden til Sons of Anarchy være et mørkt familiedrama tar en ny titt på livet som biker igjennom synet av en latin-amerikansk gjeng.

Mayans MC som den foreløpige tittelen til prosjektet er ikke akkurat ukjent for Sons of Anarchy-seere. MC-klubben dukket opp i form av karakteren Alvarez (Emilio Rivera) i alle 7 sesongene av Sons of Anarchy. I serien startet Mayans som fiender av hovedkarakterene i SAMCRO, men med tiden ble de allierte. I slutten av hovedserien ble også karakteren Oscar El Oso Ramos (spilt av Boardwalk Empire-veteran Ivo Nandi) med. Han kan også returnere i spinoffen sammen med Alvarez, hvis serien fortsetter etter hovedserien tok slutt og vil forsette historien om Alvarez & Co.

Annonse

James er kanskje beste kjent for filmen hans Little Birds med Juno Temple og Leslie Mann i hovedrollene. Han bidro også på manuset til kommende filmen Lowriders.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here