Showtime har valgt å kansellere Masters Of Sex.

Serien, som her hjemme er tilgjengelig via HBO Nordic, avsluttes dermed etter fjerde sesong som ble sendt tidligere i høst.

Masters Of Sex er et periodedrama som forteller historien om William Masters og Virginia Johnson, som på 50-tallet startet å forske på menneskelig seksualitet.

Det er en kritikerrost serie som er blitt nominert til både Writers Guild of America-pris og for en Golden Globe. Den ligger på 78. plass på vår HBO Nordic-liste. Skuespillerne Lizzy Caplan og Beau Bridges har begge blitt nominert til Emmy, sistnevnte for en gjesterolle. Allison Janney vant en Emmy for sin gjesterolle.

Annonse

Michael Sheen og Caitlin FitzGerald har øvrige faste roller i serien.

Amerikanske Showtime har flere nye serier på vei, blant annet fortsettelsen av Twin Peaks. Andre kjente serier de står bak er blant annet Homeland og Californication. Du finner oversikt i vår seriedatabase om du er nysgjerrig på mer.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here