Det er over og ut for Netflix-serien Marco Polo etter 2 sesonger. 

For de som håpet på Marco Polo sesong 3 kom det natt til tirsdag dårlige nyheter, da Netflix ikke ønsker å satse videre på serien.

Nyheten var litt overraskende, da det tidligere er blitt ryktet at sesong 3 vil komme, men få et redusert budsjett. Nå velger Netflix å avslutte serien, på tross av at de neste år vil bruke rekordsummer på innhold.

Marco Polo kom i 2015, men slet med å bli en suksess for tjenesten. Den hadde et betydelig budsjett for å makte å fortelle historien om Marco Polo og Khublai Khan. Håpet var at historien ville tiltrekke seg både et asiatisk publikum og et europeisk i tiden da Netflix satset for fullt globalt.

Over og ut for Netflix-serien Marco Polo
Over og ut for Netflix-serien Marco Polo. Foto: Netflix

Høsten 2016 ble det kjent at Netflix ga opp forsøket på å lansere i Kina, som er det siste gjenværende store markedet tjenesten ikke er tilgjengelig i. Det kan ha vært en medvirkende faktor for selskapet som normalt alltid gir sine serier minimum 3 sesonger.

Annonse

Tidligere i år ble det også kunngjort at Bloodline avsluttes etter tredje sesong, mens Hemlock Grove er blant tjenestens tidligere kansellerte serier, sammen med Lilyhammer.

Utover det har de fleste Netflix-seriene blitt fornyet, eller forventes å bli det.

Marco Polo er skapt av John Fusco og har orenzo Richellmy og Benedict Wong i fremtredende roller. Opprinnelig var serien skapt for amerikanske Starz, men endte opp hos Netflix etter at produksjonen der aldri kom igang. Den var en av tidenes dyreste serier da den premierte, hvor norske Joachim Rønning og Espen Sandberg var produsenter og regisserte sesongstarten.

Lurer du på om andre serier er kansellert? I seriesøket vårt kan du søke opp serier og sjekke status. 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer