How I Met Your Father kan bli en realitet. Produsenter fra årets store amerikanske hit This Is Us har startet arbeidet med prosjektet. 

How I Met Your Father vil, om den blir en realitet, fortsette fortellerformatet til How I Met Your Mother (HIMYM), den populære komiserien som tok slutt for 2 år siden.

Det er ingen planer om at noen av skuespillerne fra HIMYM skal være med i serien, noe som også muliggjør at den kan vises på en annen kanal enn CBS, som sendte originalserien. Den beskrives mer som en serie satt i samme ånd.

Isaac Aptaker og Elizabeth Berger inntar produsentroller for prosjektet. De to har i år fungert som produsenter på This Is Us, en serie som ble en av høstens store seermagneter. Den serien kommer på TV3 til våren.

This Is Us
This Is Us var en av høstens storserier. Nå tar produsentene for den serien fatt på How I Met Your Father. Foto: NBC
Annonse

How I Met Your Father vil bli fortalt gjennom en kvinnes perspektiv. Manuset skal ikke være ferdigskrevet.

Det har tidligere vært forsøkt å lage en mer direkte spinoff med How I Met Your Dad. Den ble det ikke noe av, selv om CBS var veldig interessert i serien.

Normalt bør slike prosjekt som dette tas med en klype salt, da det fortsatt er en lang vei å gå før et prosjekt ender opp som serie. Selv i en tid hvor det produseres rekordmengder av TV-serier.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here