Klar for norske seere: Timeless og MacGyver

Annonse

Den nye MacGyver-serien kommer på TV 2, mens Viaplay vil vise tidsreiseserien Timeless

MacGyver kom tilbake i nyversjon i år og leverte solide seertall i USA på TV-kanalen CBS, tross at serien ble slaktet av kritikerne. Nå vet vi at den er klar for TV 2 og TV 2 Sumo for en premiere i januar.

I nyversjonen spiller Lucas Till den kreative agenten MacGyver, mens George Eads (CSI), Tristin Mays, Justin Hires og Sandrine Holt har øvrige roller. Serien har holdt seg stabilt på rundt 8 millioner seere (opptak/strømming ikke medregnet).

Foto: NBC
Timeless kommer på Viaplay. Foto: NBC

Imens har Viaplay sikret seg Timeless, en annen populær nykommer. I den følger vi et team som reiser i tid for å forhindre andre i å endre vår historie. Abigail Spencer (Mad Men, Rectify, Suits) har hovedrollen i NBC-serien, sammen med Matt Lanter og Malcolm Barret. Timeless sendes på Viaplay 6. desember.

Les også: Vårt intervju med Abigail Spencer

Dette betyr at de fleste av høstens nye seermagneter enten kommer eller alt sendes på norske kanaler/strømmetjenester. Den mest populære serien som mangler er nok This Is Us.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X