HBO Nordic inntar strømmetronen i ny kundeundersøkelse gjort av Epsi. Den viser at TV2 Sumo faller på oversikten, mens Viaplay biter fra seg.

I følge Epsi er det en økning på 12% i andelen husstander som abonnerer på strømmetjenester i forhold til i 2015. HBO Nordic er den som scorer høyest på kundetilfredshet.

TV2 Sumo toppet listen i fjor, men har falt fra 67,6 til 64,6 på målingen. Dette til tross for at snittet for bransjen har økt fra 65,7 til 66,8. Sumo har siden i fjor gått gjennom prisøkning og endringer i tilbud og pakker, spesielt på sportsfronten.

Viaplay-fremgang

Viaplay går kraftig frem på målingen, fra 64 til 68,1. Tjenesten har i høst markert seg med flere ferskvare-serier, i tillegg til et par egenproduserte. I vår oversikt snuser de nå på Netflix og HBO Nordic på området.

Annonse

Netflix opplever også økt kundetilfredshet og øker fra 65 til 66,8, men må se seg slått av Viaplay. Det var ikke nok data for å kunne ta med Dplay og C More i oversikten.

Kundetilfredsstillhet per år

  • HBO
  • Viaplay
  • Netflix
  • TV2 Sumo

I vår oversikt avsløres det at Netflix fortsatt er den billigste tjenesten målt i snittpris på serier, i tillegg til å ha den billigste pakken. Her følger HBO Nordic på andreplass, mens Viaplay er på tredje.

HBO scorer spesielt høyt grunnet kvalitetsinnholdet, skal vi tro Epsi. Dette er også i tråd med vår oversikt, hvor HBO Nordic har flest av topplisteseriene.

Du kan lese mer om Strømmestatusen her. 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here