Ingen overraskelse dette: The Walking Dead er fornyet. 

Syvende sesong er like rundt hjørnet og millioner av The Walking Dead-fans lurer på akkurat hvem det er som skal få møte balltreet Lucille. De de ikke trenger å lure på er om det blir noe av sesong 8.

AMC, som står bak serien, har valgt å fornye The Walking Dead alt før premieren av kommende sesong. Totalt 18 episoder planlegges for sesongen, Scott M. Gimple vil fortsette som sjefsprodusent.

Sjette sesong hadde i snitt over 13 millioner seere per episode, som var en liten nedgang kontra femte sesong, men langt over de 5 millionene serien hadde i den første. Den er en av verdens mest sette serier.

Annonse

Det er knyttet mye spenning til premieren, etter at sjette sesong avsluttet med en cliffhanger om både begeistret og ble forhatt. Vi snakket forøvrig med The Walking Dead-skuespiller Michael Cudlitz om dette.

Her hjemme sendes ferske episoder av serien på Fox. Den er tilbake 24. oktober klokken 21:55.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here