Ny trailer til 24: Legacy

1

Traileren til 24-oppfølgeren 24: Legacy lover ny helt og ny trussel. 

Hva Jack Bauer gjør på aner vi ikke (skuespiller Kiefer Sutherland er opptatt på ufrivillig president i suksessen Designated Survivor). Corey Hawkins spiller 24-universets nye helt, i en serie som i hvert fall bringer tilbake en gammel 24-kjenning.

Hawkins spiller en eks-soldat som blir hjemsøkt av krigsfortiden når noen er ute etter å drepe han. Homeland-kjenning Miranda Otto spiller tidligere CTU-sjef Rebecca Ingram mens Jimmy Smits spiller presidentkandidat John Donovan.

Serien har internasjonal premiere 5. februar og vi vil bli veldig overrasket om ikke en norsk aktør sikrer seg rettighetene til å sende serien 6. februar. Interessen for 24 har alltid vært stor blant våre lesere og den ser ikke ut til å være mindre for oppfølgeren, om vi skal tro søkestatistikken.

Annonse

Vi skal selvfølgelig oppdatere dere så fort vi vet mer om serien. Traileren ser dere øverst i artikkelen.

1 kommentar

  1. Ser lovende ut. 24 har flere ganger, med spesielt Chase Edmunds, Curtis Manning og Kate Morgan lagt opp som potensielle nye Jack Bauer. Corey Hawkins er en solid skuespiller, så bra han får en rolle som 24: Legacy i det minste.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here