Fan-favoritten Tony Almeida (Carlos Bernard) dukker opp i 24-spinoff

Annonse

Carlos Bernard er klar for 24: Legacy i den ikoniske rollen han hadde i flere sesonger av 24. 

24: Legacy er en fortsettelse av 24-universet, men denne gang uten Jack Bauer (Kiefer Sutherland, som for øvrig er travelt opptatt med å spille president i Designated Survivor).

For de som trenger en påminner (spoiler for 24 følger): Tony Almeida var lenge en av de mest lojale og pliktoppfyllende agentene i 24-universet, som var antatt død etter sesong 5, en sesong hvor han mistet konen (Michelle, spilt av Reiko Aylesworth). Han dukket opp igjen i syvende sesong, men da som nådeløs leiesoldat som Jack Bauer måtte stoppe. Han samarbeidet med terrorister og drepte også en FBI-agent.

Rollefiguren var en av de mest populære i serien og det var lenge ytret ønske om at han kunne fronte sin egen serie. Karakterutviklingen hvor Jack Bauers venn endte opp på et så mørkt sted falt ikke i god jord hos alle.

Sist vi så han var han i fengsel. På en 24: Live Another Day Blu-ray spesial fikk vi en scene hvor han var travelt igang med å komme seg ut derfra.

Siden rollen i 24 har Carlos Bernard hatt fast rolle i Scoundrels, birolle i Dallas og gjesteroller i serier som Hawaii Fice-0, Major Crimes og Madam Secretary.

24: Legacy handler om en hjemvendt soldat som under tjeneste fikk seg fiender som nå forsøker å drepe han. Han vender seg til CTU, Jack Bauers gamle arbeidsplass, for hjelp.

Carlos Bernard er første av originalseriens skuespillere som dukker opp i 24: Legacy. Serien premierer i USA 5. februar.

2 KOMMENTARER

  1. Syns det hadde vært litt festlig og sett han i en cameo i Designated Survivor.. Of Kiefer sier; Do I know you? 😛

  2. Syns det hadde vært litt festlig og sett han i en cameo i Designated Survivor.. Of Kiefer sier; Do I know you? 😛

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X