Rose Leslie fra Game of Thrones vil ha en av hovedrollene i The Good Wife-spinoffen The Greater Good i 2017.

Christine Baranski og Cush Jumbo får selskap av Game of Thrones-veteranen i The Good Wife-spinoffen som er beskrevet som litt lettere enn originalen.

the-good-wife Christine Baranski and Cush Jumbo
Christine Baranski og Cush Jumbo har hovedroller i The Greater Good. Foto: CBS

Serien vil finne sted et år etter hendelsene i sesongfinalen av The Good Wife, etter en enorm økonomisk svindel har ødelagt ryktet til den unge advokaten Maia (Leslie), samtidig som sparepengene til hennes mentor og gudmor Diane Lockhart (Baranski) forsvinner.

Tvunget ut av hennes eget advokatfirma, Lockhart & Lee, blir de to med Lucca Quinn (Jumbo) i en av Chicago’s advokatfirmaer somer på vei til å bli fremragende.

Annonse

De får også selskap i serien av Marissa Gold (Sarah Steele) fra The Good Wife, som er den smarte og klarttalende datteren til Eli Gold (Alan Cumming). I spinoffen vi hun begynne som sekretæren til Diane, men finner ut at hun kan fungere som en etterforsker.

the-good-wife-sarah-steele-marissa-gold
Marissa Gold (Sarah Steele) fra The Good Wife blir å se i spinoffen. Foto: CBS

The Greater Good vil debutere i 2017 på den amerikanske streamingplattformen CBS All Access fra CBS, kanalen som sto bak The Good Wife. Streamingtjenesten vil ha nye serier som The Good Wife-spinoffen og Star Trek: Discovery (som er på vei til Netflix her i Skandinavia).

Det er The Good Wife-skaperene Robert og Michelle King som har skrevet og står bak spinoffen sammen med Phil Alden Robinson, som bare vil være involvert i første episode av serien.

Leslie som er det best kjent som Jon Snow sin flamme Ygritte på Game of Thrones og Gwen Dawson i Downton Abbey. Skuespilleren har også dukket opp i serier som Luther, Utopia og miniserien The Great Fire. På filmsiden spilte Leslie også i The Last Witch Hunter og kinoaktuelle Morgan.

The Greater Good får premiere i februar 2017 på CBS All Access. Det er ikke kjent enda om noen vil sende serien her hjemme i Norge.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here