Nye Star Trek-serien kommer på Netflix i 2017

Del nyheten

Netflix har sikret seg rettighetene til den nye Star Trek-serien i 2017. Samtidig har en ny Star Trek-film også blitt annonsert.

Star Trek-fans kan glede seg over at vi allerede nå vet at Netflix blir hjemmet til den nye Star Trek-serien, tidlig i 2017. Alle episodene av serien vil ha premiere bare ett døgn etter at de har hatt sin eksklusive premiere i USA på CBS All Access.

Den nye serien vil introdusere nye karakterer i Star Trek-universet som utforsker nye verdener og sivilisasjoner, samtidig som serien utforsker moderne temaer. Ingen skuespillere tilknyttet rollene enda, men det er forventet at vi får vite mye mer om serien senere denne måneden på San Diego Comic-Com.

Serien vil bli sendt som ukentlige episoder på den amerikanske streamingtjenesten CBS All Access, og får premiere i januar 2017.

Fuller, som har skapt og produsert serier som Dead Like Me, Wonderfalls og Hannibal, er også tidlig neste år klar for American Gods fra den amerikanske kabel-tv kanalen Starz med Ricky Little (The 100) og Ian McShane (Deadwood) i hovedrollene.

En ekstra godbit er også at Netflix faktisk har skaffet rettighetene til alle 727-episodene av Star Trek, som inkluderer seriene Star Trek: The Original Series, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager og Star Trek: Enterprise. Disse vil bli lagt til på tjenesten iløpet av året.

Den nye Star Trek-serien neste år vil være en av de første seriene til den nye amerikanske streamingtjenesten CBS All Access som blir tilgjengelig neste år i USA. Streamingtjenesten har også allerede gitt grønt lys for en spinoff av The Good Wife.

Her er den andre Star Trek-relaterte nyheten i dag: Det har nemlig i dag blitt bekreftet at det kommer en fjerde Star Trek-film i den pågående J.J. Abrams-produserte filmserien, med et comeback av Thor-stjernen Chris Hemsworth.

Star Trek Chris Hemsworth
I den fjerde Star Trek-filmen returnerer Chris Hemsworth. Foto: Paramount

Star Trek 4, som er antatt å få premiere i 2018 eller 2019, vil se Hemsworth gjenoppta rollen som George Kirk, faren til James T. Kirk (Chris Pine) som vi så bli drept i starten av Star Trek i 2009. Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana, Simon Pegg og John Cho vil alle returnere sammen med Hemsworth.

Star Trek: Beyond, som har premiere her hjemme neste måned, ble skrevet av Pegg og Doug Jung. Start Trek 4 vil bli skrevet av J.D. Payne og Patrick McKay. Det er ikke annonsert om Justin Lin, som regisserte Star Trek: Beyond, skal regissere den fjerde filmen enda.

Star Trek: Beyond har premiere 15. august.

Annonse