Grønt lys for The Good Wife-spinoffen med Christine Baranski og Cush Jumbo

Del nyheten

The Good Wife sendte sin siste episode i USA på CBS nylig, men en spinoff-serie er allerede bekreftet fokusert på karakterene til Christine Baranski og Cush Jumbo.

Under gårsdagens høstlansering for CBS kunne CBS-sjefen Leslie Moonves bekrefte at en The Good Wife-spinoff med Baranski og Jumbo i hovedrollene. Serien vil ikke ha premiere på samme kanal som hovedserien, men vil være bare tilgjengelig via streamingtjenesten, som lanseres i starten av 2017.

Baranski vil gjenta rollen som toppadvokaten Diane Lockhart. Hun vil få selskap av Jumbo som ble introdusert i begynnelsen av siste sesong som den modige ferske advokaten Lucca.

Andre karakterer fra The Good Wife vil bli med på spinoffen, men hvem er ikke annonsert. Også helt nye karakterer vil dukke opp i spinoffen, naturligvis. Med karaktergalleri til The Good Wife er det uansett nok av dommere, andre advokater og andre karakterer fra hovedserien som kan dukke opp i spinoffen bare som gjesteskuespillere.

The Good Wife-skaperne og sjefsprodusentene Robert og Michelle King vil skape den nye serien med manusforfatteren Phil Alden Robinson. Robinson er kanskje best kjent for regien av filmer som The Sum of All Fears og Field of Dreams, men har også regissert episoder av The Good Wife og Band of Brothers.

Annonse