Netflix og innholdssjefen deres Ted Sarandos kunne røpe flere detaljer rundt nye og returnerende serier i dag på Television Critics Association summer press tour.

  • Netflix har en håndfast dato for returen til Black Mirror. Tredje sesongen til den britiske antologi-serien fra Charlie Brooker vil bestå av 6 episoder. Bryce Dallas Howard (Jurrasic World), Kelly McDonald (Boardwalk Empire), Malachi Kirby (Roots) og Mackenzie Davies (Halt And Catch Fire) er noen av skuespillerne klar for sesongen, mens regissørene blant annet er Joe Wright (Hanna) og Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane).
  • Lady Dynamite med Maria Bamford er fornyet. Noe som ikke overrasker da serien fikk såpass god mottagelse av kritikere. Dette kommer på tampen av at strømmetjenesten nylig ga grønt lys for en fjerde sesong av BoJack Horseman.
  • Arrested Development-skaper Mitch Hurwitz kunne røpe at serien ser ut til å starte filmingen for sesong 5 tidlig i 2017.
  • Arrested Development-stjerna Jason Bateman, som har gjort mer drama de siste årene med filmer som The Gift, var allerede annonsert å spille hovedrollen i den nye dramserien Ozark. Med seg får han Emmy-vinner og Oscar-nominerte Laura Linney (The Big C). Ozark følger en finansiell planlegger med navn Marty Bird (Bateman), hans kone Wendy (Linney) og deres familie som ender opp med å flytte fra forstaden i Chicago til et sommerlig samfunn i Missour, Ozarks. Serien vil fokusere på den mørke og farlig verdenen rundt hvitvasking av penger, som Marty blander seg inn i.Ozark kommer fra Bill Dubuque (The Judge) som skapte serien, som vil også produsere den sammen med Bateman og sjefprodusent Chris Mundy (Hell On Wheels). Serien vil få premiere i 2017.
Jason Bateman Laura Linney
Jason Bateman og Laura Linney er klar for Netflix-serien Ozark.
  • Datoen for returen til Gilmore Girls og en teaser ble sluppet av Netflix i dag. Som du kan lese mer om her.
  • Netflix slapp også datoen for andre returnerende og nye serier, Chef’s Table: France, antologi-serien Easy, The Ranch (del 2 av sesong 1), Captive og One Day at a Time. Du finner oversikten nederst i artikkelen.
  • Flaked med Will Arnett (Arrested Development, Bojack Horseman) er fornyet for en andre sesong, forventet premiere i 2017.
  • Historie er den største spoileren. Det ingen stor overraskelse om hva som skjer i sesong 2 av Narcos, ettersom strømmetjenesten har vært såpass åpen om det. På TCA kunne riktignok serieskaper Eric Newman og regissør Jose Padilha bekrefte at serien har et liv videre etter den kommende sesongen.
  • Uten å kunne bekrefte det helt hintet Sarandos til at Stranger Things er på vei til å bli fornyet, men at Netflix alltid vurderer nøye når det kommer til fornyelseprosessen.
Stranger Things
Winona Ryder i Stranger Things. Foto: Netflix

Se premieredatoene nedenfor.

2016fre02sep06:00PremiereChef’s Table: France sesong 106:00 Sjanger:Program

2016fre23sep06:00PremiereEasy sesong 1Netflix06:00 Sjanger:Drama

2016fre07okt06:00The Ranch - Sesong 1 (del 2)Netflix06:00 Sjanger:Komedie

2016fre25nov06:00PremiereGilmore Girls: A Year in the LifeNetflix06:00 Sjanger:Drama

2016tor17nov06:00PremiereLovesick sesong 2Netflix06:00 Sjanger:Drama

2016fre18nov06:00PremiereBeat Bugs sesong 2Netflix06:00 Sjanger:Animasjon

2016fre09des06:00PremiereCaptive sesong 1Netflix06:00 Sjanger:Dokumentar

Sjekk premierekalenderen for flere premieredatoer fra strømmetjenester og TV-kanaler. 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer