Gilmore Girls-fansen kan glede seg over at Netflix har endelig annonsert premieren for Gilmore Girls: A Year in The Life.

I november vil du kunne se Gilmore Girls: A Year in The Life på streamingtjenesten. Lorelai og Rory vil være tilbake som vi ser i teaseren Netflix slapp i dag som annonserte datoen for spesialene (strengt tatt en miniserie).

Hvert av de 40 kapitlene A Year In The Life består av vil være på ca. 90 minutter, med en fra hver årstid: Winter, vår, sommer og høst.

Annonse

Skapt av serieskaper Amy Sherman-Palladino, som produserer, skriver og regisserer alle 4 delene med Daniel Palladino. Både Melissa McCarthy, Scott Patterson, Keiko Agena, Yanic Truesdale, Kelly Bishop og Rory sin flammer spilt av Jared Padalecki (Supernatural), Milo Ventimiglia (Heroes) og Matt Czuchry (The Good Wife) returnerer. 

Gilmore Girls debuterte i 2000, og varte i 7 sesonger til slutten i 2007. I slutten av serien så vi Rory dra fra hjembyen Stars Hollow til å bli med i en politisk kampanje og begynne livet hennes som en journalist. A Year in The Life plukker opp handlingen flere år senere, med et innsyn i hva som skjedde med Gilmore-kvinnene.

Alle de 7 originale sesongene av serien er allerede på streamingtjenesten.

Gilmore Girls: A Year in the Life får premiere 25. november på Netflix.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here