Fantastisk castingnytt! Carrie Coon er klar for den kvinnelige hovedrolle i sesong 3 av Fargo sammen med Ewan McGregor.

TVLine kunne i kveld eksklusivt melde at The Leftovers-favoritten er klar for den kvinnelige hovedrollen i tredje sesong.

Coon er for tiden opptatt med innspilling av tredje og siste sesong av av HBO-serien The Leftovers. Nå er hun klar for en ny kvalitetsserie. Sesongen er sagt å være satt til rundt 2010, og vil ha tilknytninger til serien og filmens tidligere sesonger.

Coon vil spille karakteren Gloria Burgle, en praktisk kvinne som tar fram brannslokningsapparatet når baconet brenner og alle andre får panikk. Gloria er sjefen for politiet i Eden Valley i Minnesota. Hun er en nylig skilt mor, som sliter med å forstå den nye verdenen hvor folk rundt henne blir tilknyttet mer intimt med telefonene deres enn folkene rett foran dem.

Annonse

Hun vil dermed spille mot McGregor som tidligere ble castet til å spille hovedrollene. Skuespilleren vil spille tvillingene Emmit og Ray Stussy.

Ewan McGregor
Ewan McGregor er også klar for sesong 3 av Fargo. Foto: SF Norge

Coon har fått en solid kritisk ros for rollen hennes i The Leftovers som karakteren Nora Durst, en kvinne som fikk hele familien hennes revet vekk da verden ble forandret for alltid i HBO-serien.

Skuespilleren har også fått Tony Award-nominasjon for Broadway-stykket Who’s Afraid of Virginia Woolf. Hun spilte også mot Ben Affleck i David Fincher-filmen Gone Girl i 2014, som søsteren til Affleck sin karakter.

Sesong 3 av Fargo starter produksjonene senere i år for en antatt premiere våren 2017 på FX Networks og HBO Nordic her i Skandinavia.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here