Med castingen til sesong 3 av Fargo underveis er det kjent at Ewan McGregor skal spille to tvillingbrødre.

Akkurat som Tom Hardy vil McGregor vil spille de to sentrale karakterene, brødrene Emmit og Ray Stussy.

Emmit er parkeringsplass-kongen i Minnesota. Han er en kjekk, selvskapt eiendomsmogul og familiemann, som ser seg selv som en amerikansk suksesshistorie. Hans noe yngre bror, Ray, er riktignok av en annen mer advarende historie. Tynnhåret og stor mage, Ray er typen som toppet seg i videregående skole. Nå er han en prøveløslatelse-offiser, og Ray har en enorm tyngde på ryggen hans med hva han har blitt tildelt, og han klandrer sin bror, Emmit, for hans ulykker.

Det er tidligere røpet at sesong 3 vil finne sted nærmere nåtiden enn de to forrige sesongene, som var satt i 2006 og 1979. Ryktene har sterkt tilsagt at sesongen befinner seg i 2010, og vil følge opp hendelser, men ikke inneholde karakterer fra seriens første sesong.

Annonse

McGregor er best kjent for Star Wars-filmene, Big Fish og Trainspotting. Han vil også være å se i oppfølgeren til sistnevnte neste år, og er aktuell med Our Kind of Traitor på kino nå.

Når det kommer til amerikansk TV har McGregor tidligere spilt hovedrollen i TV-piloten The Corrections mot Maggie Gyllenhaal. Dette prosjektet gikk ikke videre til serie, uten å ha filmet en hel pilotepisode.

Sesong 3 av Fargo får premiere i 2017 på HBO Nordic her hjemme.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here