HBO kunne i forkant av den nest-siste episoden av Game of Thrones i år debutere en ny trailer for Jonathan Nolan-serien Wesworld.

HBO har sluppet ny trailer for den stjernespekkede serien som vil ha premiere senere i år. Seriens første sesong består av 10 episoder.

Dramaserien er basert på filmen fra 1973 med samme navn. Westworld følger hendelser i en high-tech fornøyelsespark med roboter, når alt selvfølgelig går galt. Serien er blitt beskrevet som en mørk odyssé om begynnelsen av kunstig intelligens som blir selvbevisst. Serien er nevnt å være mer fra perspektivet til robotene enn menneskene.

Den seriens store stabel av skuespillere inneholder Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton (Crash), Jeffrey Wright (Boardwalk Empire), Tessa Thompson (Creed, Thor: Ragnarock), Sidse Babett Knudsen (Borgen), Jimmi Simpson (House of Cards), Rodrigo Santoro (300), Shannon Woodward (Raising Hope), Ingrid Bolsø Berdal (Hercules), Ben Barnes, Simon Quarterman, Angela Sarafyan (The Good Guys), Luke Hemsworth (Kill Me Three Times), Steve Ogg (Grand Theft Auto 5, The Walking Dead), Clifton Collins, Jr. (Pacific Rim), og Lilli Simmons i rollene.

Annonse

Serien er utviklet og lagd av Jonathan Nolan (The Dark Knight, Person of Interest) og Lisa Joy (Burn Notice). J.J. Abrams, Jerry Weintraub og Bryan Burk er også produsenter på serien.

Den nye traileren viser også smått hvordan karakterer kan bli drept av og returnere med helt forskjellige personligheter. Dette er sagt å være en av grunnene til at serien har tiltrukket seg store navn, med flere av skuespillerne allerede signert kontrakt for potensielt flere sesonger.

Westworld får premiere i oktober på HBO Nordic her hjemme.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer