HBO-serien Westworld har etter en vanskelig prosess startet innspillingen igjen. Med det har serien også castet Lili Simmons.

Etter en lengre pause som har vart siden januar har Westworld startet produksjonen igjen for flere episoder etter at serieskaper og sjefprodusentene Jonathan Nolan og Lisa Joy fikk tid på seg for å arbeide med manusene for de siste 4 episodene av seriens første sesong.

Basert på sci-fi western fra 1973 med samme navn følger Westworld hendelser i en high-tech fornøyelsespark med roboter, når alt selvfølgelig går galt. Serien er blitt beskrevet som en mørk odyssé om begynnelsen av kunstig intelligens som blir selvbevisst. Serien er nevnt å være mer fra perspektivet til robotene enn menneskene.

Vi blir også kjent med andre karakterer både i form av besøkende, roboter og de ansatte i fornøyelsesparken. Anthony Hopkins spiller parkens uortodokse og kreative direktør og Ed Harris spiller den mystiske onde karakteren kjent som «mannen i svart».

Serien har med Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Clifton Collins, Jr., Shannon Woodward, Ben Barnes, Jimmi Simpson, Tessa Thompson, Ingrid Bolsø Berdal, Sidse Babett Knudsen, Rodrigo Santoro og Angela Sarafyan i seriens faste roller.

Simmons vil spille Abigail, som jobber i parken og bruker hennes utseende og sjarm til å lure gjester i Westworld til salongen.

Simmons filmer allerede episodene hun skal være med i. Ettersom hun startet nettopp på serien i det produksjonen stoppet i januar.

Annonse

Westworld er siktet for en premiere i 2017.