Netflix sikrer seg Drew Barrymore og Timothy Olyphant til ny komiserie

Netflix fortsetter å fylle rullebåndet med serier, nyeste tilskudd er den Victor Fresco-skapte serien Santa Clarita Diet.

Serien beskrives som en romantisk komedie og vil bestå av 13 episoder. Det er litt av en duo de har sikret seg. Olyphant var glimrende i henholdsvis Deadwood og Justified, mens Drew Barrymore… Vel, hun er Drew Barrymore. Alle vet hvem hun er. E.T., Charlie’s Angels, Donnie Darko, 50 first Dates, Scream, Bad Girls. Listen er lang for skuespilleren som er en av få som klarte overgangen fra å være barnestjerne.

Det er ikke mye Netflix har avslørt om serien, annet enn at de to spiller et ektepar som bor i Los Angeles. Barrymores Rollefigur Sheila går så gjennom en «dramatisk endring» som sender livene deres i en annen retning.

Timothy OlyphantBegge skuespillerne har vist at de mestrer komedie-sjangeren mer enn godt nok. Olyphant har blant annet beskrevet Justified like mye som en komiserie som en dramaserie, noe han vel på sett og vis har rett i. Det var nok av latter å få ut av seriefavoritten vår.

Serieskaper Victor Fresco har tidligere skapt Better Off Ted og ble Emmy-nominert for arbeidet på Andy Richter Controls the Universe, en annen serie han skapte. Karrieren startet med manusarbeid for Alf i 1990. Han har jobbet på en rekke serier og bør være i stand til å levere nok en hit for Netflix.

Annonse

Serien vil dukke opp på Netdlix i 2017. Sjekk vår premierekalender for alt av kommende serier.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer