Det er tydeligvis trailer-dag i dag med flere nye smakebiter.

Daredevil

I «del to» av Daredevil-traileren er det Elektra (Elodie Yung) og den mystiske banden «The Hand» som er tema. Den første traileren introduserte oss til The Punisher (Jon Berenthal fra The Walking Dead). Daredevils andre sesong blir tilgjengelig på Netflix 18. mars.

Taboo

FX er et nettverk som stadig imponerer oss med serier som Justified, The Americans og Sons Of Anarchy. I miniserien Taboo, som er en samproduksjon med BBC, serverer de historien om en antatt død eventyrer (spilt av Tom Hardy) som vender hjem til Storbritannia i 1814. Ridley Scott og Steven Knight er produsenter på serien som blir på totalt 8 episoder. Vi skal sjekke litt rundt for å se om serien dukker opp her hjemme i Norge.

Penny Dreadful

Mer britisk moro blir det i Penny Dreadful som er tilbake med tredje sesong 1. mai (vi regner med den sendes 2. mai på HBO Nordic).

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=kwafKJyzir8

 

Annonse

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay.
Klikk her for å se!