Nye traileren for sesong 2 av Marvel’s Daredevil viser The Punisher i aksjon

Annonse

Netflix slapp nå i ettermiddag den første ordinære traileren for sesong 2 av Marvel’s Daredevil.

Traileren legger mesteparten av fokuset på både The Punisher/Frank Castle (Jon Bernthal) og Daredevil/Matt Murdock (Charlie Cox), slik som forventet.

https://www.youtube.com/watch?v=m5_A0Wx0jU4

Akkurat når Matt tror han har brakt orden tilbake til byen, våkner en ny trussel til liv i Hell’s Kitchen. Nå må mannen uten frykt ta for seg en ny fiende i form av Frank Castle – og møte sin gamle flamme, Elektra Natchios.

Større problemer åpenbarer seg da den hevnlystne Frank Castle gjenfødes som Punisher, en mann som tar loven i egne hender i Matts nabolag. Samtidig må Matt balansere mellom sin samfunnsplikt som advokat og det farlige livet som «djevelen i Hell’s Kitchen». Han blir stilt overfor et avgjørende valg som tvinger ham til å innse hva det egentlig betyr å være en helt.

Sesong 2 av Marvel’s Daredevil har premiere fredag 18. mars på Netflix.

2 KOMMENTARER

  1. Likte første sesong, men ble litt vel mye klissete og påtvunget drama (Foggy Murdoch-splitten på slutten var meget kjedelig, forutsigbar og så gjort-før).

    Har ingen forhold til The Punisher, men é ganske glad i skuespilleren bak!

  2. Likte første sesong, men ble litt vel mye klissete og påtvunget drama (Foggy Murdoch-splitten på slutten var meget kjedelig, forutsigbar og så gjort-før).

    Har ingen forhold til The Punisher, men é ganske glad i skuespilleren bak!

    Burde vel fått sett Jessica Jones først, men é vel ikkje et must!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X