Skjebnen til Bones har lenge vært usikker, nå har Fox bekreftet at det vil ta slutt etter neste sesong.

I skrivende stund er serien i 11. sesong, fans kan derfor glede seg over at den får en sesong til. Det blir en forkortet sesong på rundt et dusin episoder.

Serien premierte i 2005 og ble en formidabel suksess for selskapet. Seertallene var stabile frem til toppen i sjette sesong med nær 12 millioner, før det har gått jevnt nedover. 10. sesong endte på 7.5 millioner seere i snitt. I tillegg er seriens stjerner involvert i et søksmål mot Fox, fordi de hevder seg snytt for hundrevis av millioner kroner.

Seriens stjerner blir nok ettertraktet, selv om Fox nok ikke er like glad for at de gikk til sak. David Boreanaz ble kjent i Buffy The Vampire Slayer og spin-off serien Angel før han fikk rollen i Bones, mens Emily Deschanel var på vei til å bli en kjent filmskuespiller da hun takket ja til å bli seriens andre stjerne. Hun er for øvrig søsteren til Zooey Deschanel, som har hovedrollen i Fox-serien New Girl.

Her hjemme har Bones gått på TV3 i en årrekke og de startet å sende sesong 11 i november i fjor, i tillegg er de 10 første sesongene tilgjengelig på Netflix. Den er på 56. plass på vår Netflix-toppliste.

Du kan sjekke statusen for dine favorittserier i serieprognosen.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer