NCIS får to nye sesonger, mens nykommer Mad Dogs må nøye seg med den ene sesongen den fikk.

CBS fornyet NCIS for både en 15. og 16. sesong. Den populære serien sendes både på TV3 og Fox her hjemme, i tillegg er den tilgjengelig på Viaplay hvor den har klart å karre seg inn på vår toppliste.

Siden premieren i 2003 har den jevnt over økt seertallene og ligger denne sesongen på over 20 millioner når opptak er medregnet. Første sesong sanket til sammenligning rundt 12 millioner seere i snitt.

Med ytterligere to sesonger vil serien passere svimlende 300 episoder. Det er litt av en oppgave å binge for nye seere som er fristet til å få med seg alt (kun to sesonger er tilgjengelig på Viaplay).

En annen serie på Viaplay fikk motsatt beskjed. Amazon-serien Mad Dogs får ikke en nye sesong. Produsent Shawn Ryan (som for øvrig skapte The Shield) benyttet Twitter til å forklare at han og medskaper Chris Cole (som står bak den britiske originalversjonen) ikke ble enig med Amazon om hva en eventuell andre sesong ville handle om. Det ble derfor med kun 10 episoder, noe Ryan bemerker var den opprinnelige planen.

Du kan sjekke Serieprognosen for status til dine favorittserier.

AnnonseNye episoder av Outlander er ute nå på Viaplay! Klikk her for å se!