Nytt i premierekalender: Outsiders blir tilgjengelig 27. januar på Viaplay

Del nyheten

Av og til surrer vi litt og er litt trege i avtrekkeren. Et av de tilfellene er serien Outsiders, som vi ble gjort oppmerksom på for en ukes tid siden at kommer på Viaplay 27. januar, kun en dag etter amerikansk premiere.

Dramaserien fra WGN America handler om konflikten mellom det siviliserte samfunn og en familieklan som bor i Appalachia-fjellet. Farrel-klanen tror hverken på penger eller hva det siviliserte samfunnet har å tilby, der hersker en helt annen form for liv. Ikke kan de lese og tur til sivilisasjonen gjør de kun når forsyninger skal røves. Når et kullselskap vil ha de kastet ut starter konflikten og dramaet tiltar.

Peter Mattei har skapt dramaet, som blant annet har David Morse i en av rollene. Den så såpass spennende ut at vi hadde den med i vår oversikt over nye serier vi ser frem til. Vi har nå sett første episode og kommer tilbake med våre tanket om den når premieren nærmer seg.

I mellomtiden har vi oppdatert premierekalenderen og seriesøket til å ta med serien. Du kan sjekke trailer for serien her.

Annonse
X
X