Her er premieredatoene for våren og sommerens Netflix-serier

Annonse

Netflix sin innholdsjef Ted Sarandos kunngjorde premieredatoene for en rekke serier denne våren og sommeren.

I tillegg er Marvel’s Jessica Jones fornyet og en rekke andre nyheter kommet. Her får dere en oversikt.

Chelsea Does får premiere 23. januar

chelsea-does-netflix

Talk show-vertinne og stand-up komiker Chelsea Handler har fått over 4 episoder til å utforske temaer som interesserer henne: Giftemål, rasisme, Silicon Valley og dop i serien Chelsea Does.

Love har premiere 19. februar

Love Netflix

Gillian Jacobs (Community, Girls) og Paul Rust (Comedy Bang Bang) har hovedrollene i serien. Det har ikke helt klaffet på det romantiske plan for dem, men når en livstrett jente fra LA møter en nerdete gutt kan det kanskje være håp om at kjærligheten får vinger likevel? Love handler om Gus (Rust) og Mickey (Jacobs) som navigerer seg gjennom spenning og ydmykelse av intimitet, forpliktelse og andre ting de håpet å unngå.

Serien er skapt av Rust, Judd Apatow (Freaks And Geeks) og Lesley Arfin (Brooklyn Nine-Nine). Sesong 1 består av 10 episoder og serien er allerede plukket opp for sesong 2 på 12 episoder i 2017.

Netflix slapp allerede fredag to teasere for serien, og følger opp med den første traileren også for serien i dag. Forresten; Homeland sesong 3 er veldig forvirrende.

https://www.youtube.com/watch?v=Ym3LoSj9Xj8

Fuller House har premiere 26. februar

Fuller House

Tanner-familien fra Under Samme Tak (Full House) er tilbake i en ny serie som følger D.J. Tanner-Fuller (Candace Cameron-Bure) etter hun har blitt enke, som nå må ta seg av sine barn med hjelp fra søsteren Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) og hennes bestevenn Kimmy Gibbler (Andrea Barber).

House of Cards sesong 4 har premiere 3. mars

house of cards

Kevin Spacey og Robin Wright returnerer i den fjerde sesongen av den politiske thrillerserien. Neve Campbell (Skrik, Mad Men) blir med i en hemmelig rolle denne sesongen.

Flaked har premiere 11. mars

Flaked Netflix

Will Arnett (Arrested Development, BoJack Horseman) har hovedrollen i den nye serien fra Arnett og Mark Chappell (The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret). Mitch Hurwitz (Arrested Development) er også produsent på serien.

Satt til Venice, California forteller Flaked historien om den selvutnevnte «guruen» Chip (Arnett).

Sesong 1 består av 8 episoder.

Marvel’s Daredevil sesong 2 har premiere 18. mars

Marvels Daredevil Sesong 2 DaredevilMatt

Sesong 2 av Marvel-serien introduserer The Punisher (Jon Bernthal) og Elektra (Elodie Yung).

The Ranch har premiere 1. april

The Ranch Netflix

The Ranch følger Colt Bennett (Ashton Kutcher), en semi-proff fotballstjerne som vender hjem for å hjelpe broren (Danny Masterson) å drive familiens ranch med deres far (Sam Elliott). Debra Winger og Elisabeth Cuthbert. Don Rheo, serieskaperen av The John Larroquette Show og Blossom står bak serien etter å ha jobbet med Two and A Half Men.

Sesong 1 deles opp i to deler på 10 episoder hver. Del 1 slippes 1. april.

Unbreakable Kimmy Schmidt sesong 2 har premiere 15. april

Kimmy Schmidt S2

Ellie Kemper, Jane Krakowski og Tituss Burgess er tilbake i en ny sesong av den Emmy-nominerte komiserien fra Tina Fey og Robert Carlock.

Marseille har premiere 5. mai

https://www.youtube.com/watch?v=AM1XYyeuJIM

Gérard Depardieu har hovedrollen i dramaserien om borgermesteren i Marseille, Frankrike som forsøker å holde på makten når en ung utfordrer dukker opp.

Grace And Frankie sesong 2 har premeire 6. mai

Grace And Frankie 1242

Grace (Jane Fonda) og Frankie (Lily Tomlin) er tilbake med i en ny sesong av komiserien som alt er fornyet for en tredje sesong i 2017.

Orange is The New Black sesong 4 har premiere 17. juni

1401x788-oitnb_cas_002_h

Det ble også sluppet en teaser for den kommende sesongen. Nykommere i sesong 4 består av Shannon Esper (Girls), Brad William Henke (Justified), Mike Houston (Flesh and Bone) og Kelly Karbacz (Do No Harm).

Stranger Things har premiere 15. juli

Show Me A Hero Winona Ryder

Dramaserie om det overnaturlige, den handler om forsvinningen av en ung gutt – en hendelse som forandrer en hel by. Winona Ryder (Show Me A Hero) og David Harbour (The Newsroom) har hovedrollene i serien av Matt og Ross Duffer (All Falls Down).

The Get Down har premiere 12. august

https://www.youtube.com/watch?v=zejyzr5vW3A

Dramaserien fra Baz Luhrmann og Shawn Ryan (The Shield) er satt til Sør-Bronx i New York City på 70-tallet. Del 1 av serien består av 6 episoder med flere episoder på vei etter det.

Skuespillere for nye episodene av Black Mirror bekreftet

Black Mirror Netflix casting

Netflix har som tidligere skrevet sørget for at Charlie Brooker-serien Black Mirror kommer tilbake med med 12 nye episoder. I dag kunne Netflix bekrefte at Gugu Mbatha-Raw (Belle, Beyond The Lights) og Mackenzie Davis (Halt and Catch Fire) vil ha hovedrollene i en av episodene som blir regissert av Owen Harris. Harris har regissert serier som A Secret Diary of A Call Girl og Misfits, i tillegg til Black Mirror-episoden «Be Right Back» hvor Hayley Atwell (Agent Carter) og Domhnall Gleeson (Star Wars: Force Awakens) hadde hovedrollene.

Gilmore Girls-nyheter på vei

gilmore-girls

Sarandos kunne bekreftet at de de er i god gang med arbeidet rundt serien og hintet til at noe snart vil bli kunngjort.

I fjor ble det annonsert at Gilmore Girls er på vei tilbake i form av fire 90-minutters lange episoder hvor hver av årstidene er representert. Serien vil være satt til nåtiden, som røft er 8 år etter serien tok slutt. Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop og Scott Patterson er alle satt til å returnere.

Marvel’s Jessica Jones offisielt fornyet

jessica-jones-netflix

Uten å kunne si noe mer om når sesongen får premiere kunne Netflix kunngjøre at Marvel’s Jessica Jones sesong 2 er på vei.

Problemet rundt sesong 2 blir når den vil få premiere. Sarandos sier at serien ikke vil returnere før Marvel’s The Defenders har fått premiere og avsluttet produksjonen. I The Defenders møtes alle de fire superheltene på Netflix i form av Iron Fist, Daredevil, Luke Cage og Jessica Jones i samme serie. Dette tyder på at etter Marvel’s Luke Cage i høst vil Marvel’s Iron Fist ha premiere i 2017 sammen med Marvel’s The Defenders.

 

Sjekk ut Netflix-guiden for mer Netflix-nytt.

10 KOMMENTARER

    • Hei. Vi har skrevet om at John Leguizamo blir med serien (Andrea Riseborough rakk vi ikke å skrive om).

      Bloodline starta filmingen for sesong 2 i forrige måned. Filmingen vil trolig foregå til rundt mai, så trenger det måneder med post-produksjon. Så sesong 2 av serien har trolig ikke premiere før august-oktober da.

    • Hei. Vi har skrevet om at John Leguizamo blir med serien (Andrea Riseborough rakk vi ikke å skrive om).

      Bloodline starta filmingen for sesong 2 i forrige måned. Filmingen vil trolig foregå til rundt mai, så trenger det måneder med post-produksjon. Så sesong 2 av serien har trolig ikke premiere før august-oktober da.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X