Annonse

Homeland vender tilbake til statene, nærmere bestemt New York, i sjette sesong. Det er dermed slutt på Berlin-eventyret til Carrie Mathison.

Sesong 5 fikk grei nok mottagelse etter å ha gått litt mer spion-tradisjonelt til verks og satt handlingen til Berlin. Den traff kanskje litt vel tett på aktuelle hendelser, grunnet Paris-angrepet. Sesongen handlet om å unngå terrorangrep i Berlin. Den hadde en tve-tydig avslutning med tanke på en av seriens hovedpersoner, men Showtime-sjefene ville ikke avklare noe mer konkret om vedkommendes skjebne.

Ellers var det mye nytt fra Showtime, som deltok på det årlige pressetreffet TCA:

shameless-season-5

  • Shameless er fornyet for en syvende sesong på totalt 13 episoder. Vi har oppdatert Serieprognosen.
  • David Lynch jobber visst ganske så bra med Twin Peaks-serien, Showtime-CEO David Nevins sier vi nå kan forvente oss serien alt i starten av 2017.
  • Ny serie på vei er komedien I’m Dying Up Here med Oscar-vinner Melissa Leo i hovedrollen. Den er basert på boken med samme navn.
  • Matt LeBlanc-serien Episodes går trolig mot slutten, skal vi tro programsjefen Gary Levine. Sesong 5 har vært forsinket, grunnet den møysommelige prosessen som produksjonen krever.
  • Penny Dreadful vender tilbae 1. mai i USA. Vi kan dermed regne med å se serien 2. mai på HBO Nordic, vi oppdaterer Premierekalenderen.
  • House Of Lies vender tilbake med femte sesong 10. april i USA. For øvrig er seriens stjerne Kristen Bell klar for ny komedie, men hun fortsetter også på House Of Lies.
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer