Kristen Bell og Ted Danson klar for ny komiserie fra Parks And Rec-sjef

Del nyheten

Parks And Recreation-sjefen Mike Schur har fått med seg Kristen Bell (Veronica Mars, House of Lies) og Ted Danson (Fargo, Cheers) i den nye serien Good Place på NBC.

Komiserien på NBC handler om Eleanor (Bell), en kvinne fra New Jersey som realiserer at hun ikke er en veldig god person. Hun velger å endre på den biten og samtidig gjøre opp for sin tidligere væremåte.

Danson vil spille karakteren Michael som gjennom en rekke omstendigheter blir Eleanors guide på hennes nye ferd.

Bell vil fremdeles ha mulighet for å gjøre en mulig ny sesong av House of Lies, som i disse dager filmer seriens femte sesongfinale. Skuespilleren, kjent fra Veronica Mars, Frozen og Heroes – i tillegg til gjesterolle i Parks And Recreation – sa ja såfremt hun også får muligheten til å fortsette med House of Lies.

Danson derimot, vil etter 5 sesonger på CSI som hovedkarakteren D.B. Russell, gi seg i rollen etter å ha gjentatt rollen for sesong 2 av søsterserien CSI: Cyber. Det er en stor sjanse for at den siste CSI-serien på lufta ikke lever videre etter denne sesongen grunnet svake seertall.

Schur har vært kjent som sjefprodusent for både amerikanske utgaven av The Office og Parks And Recreation, sistnevnte skapte han med Greg Daniels. Senere i 2013 skapte han, også sammen med Parks And Recreation-kollega Dan Goor, komiserien Brooklyn Nine-Nine. På toppen av det har Schur også nylig vært med som produsent av Master of None med Aziz Ansari på Netflix.

Sesong 1 av Good Place, bestående av 13 episoder, premierer trolig til høsten på NBC.

Annonse