Det gikk ikke mange minuttene etter at vi skrev om dere leseres ønsker før TV2, via planleggingssjef Anette With, svarte oss på et av ønskene.

Det der regner vi med går for en god nok bekreftelse. Vi kommer tilbake med mer info om når serien premierer, skal sørge for å få lagt det til vår premierekalender.

Vi skal fortsette å sanke inn alle ønsker dere har for serier og følge opp med «Seriesavnet», som blir en ny artikkelserie her på Serienytt.

Om Blindspot

Hun har tattoveringer som inneholder spor til hjelp for å løse en krimsak, men husker ikke hvordan hun fikk de eller noe annet av sitt tidligere liv. Jaimie Alexander, kjent fra Thor-filmene, har hovedrollen. Den har jevnt over fått 7-10 millioner seere (13-17 millioner når opptak tas med) på NBC-nettverket. Kritikerne har vært forholdsvis positive til serien, den har 65 av 100 på Metacritic. Men viktigst av alt er at den har holdt seg ganske stabilt på seerfronten, som er en god indikasjon på at seerne er fornøyd.

Serien ble fornyet 9. november. Den er så langt midt i sin første sesong. Du kan sjekke trailer øverst i artikkelen.

Abonner
Varsle om
guest
1 Comment
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Finn Roger Hagelund
Finn Roger Hagelund
2 år siden

Hei. Jeg etterlyser episode 13, sesong 3 på tv 2. Ser at den kan ses på tv2 sumo. Men når kommer episodene 13 og utover på tv2