Annonse

Amazon startet arbeidsdagen i går med å annonsere at de går for fullt inn med Transparent for en tredje sesong også.

Dette kommer før sesong 2 har fått premiere og før selv datoen til den sesongen er annonsert, som forventes å ha premiere en gang i september.

Serien vant tidligere i år beste komedie og prisen for beste mannlige hovedskuespiller i en komiserie med Jeffrey Tambor.

Transparent handler om en familie i L.A, som sin tilværelse blir snudd på hodet, da faren (Tambor) forteller at han er transseksuell og at han hele livet har følt seg som en kvinne, fanget i en manns kropp.

Annonse

Først og fremst er dette en veldig god serie. Serien satt jeg på nr. 7 over de beste seriene i fjor på min personlig liste etter sesong 1, men etter å ha nylig sett sesongen på nytt igjen så hadde jeg satt den enda høyere nå. Det er en flott serie som jeg føler mange har helt oversett. Hvis du er fan av komidrama eller rett og slett bare en serie med en flott historie å fortelle.

Her hjemme er serien tilgjengelig på Viaplay.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer