Annonse

FX Networks har i dag annonsert av Sons of Anarchy-skaperen Kurt Sutter forsetter samarbeidet med kable-tv kanalen igjennom en ny serie.

Nå har FX gitt grønt lys til for en første sesong bestående av 10 episoder for en premiere i høst av pilotprosjektet Bastard Executioner vi skrev om tidligere i år.

Periodedramaet The Bastard Executioner satt til starten på 1300-tallet forteller serien historien om en ridderen Wilkin Brattle (Lee Jones) i King Edward I sin arme som er ødelagt av herjingene av krig og sverger på å legge ned sverdet. Når volden likevel finner han igjen er han tvunget til å plukke opp det blodigste sverdet av dem alle.

Bastard Executioner 223

I tillegg til Sutter sin egen kone, nemlig Sons of Anarchy-stjerna Katey Sagal har serien navn som Stephen Moyer (True Blood), Sam Spruell (The Last Ship), Timothy V. Murphy (Sons of Anarchy), Danny Sapani (Penny Dreadful), Sarah Sweeny (The Tempest) og Sarah White i faste biroller. The Americans-stjernen Matthew Rhys gjestespiller også i serien.

Annonse

Sons of Anarchy-veteranen Paris Barclay vil regisserte pilotepisoden som ble skrevet av Sutter.

Serien får premiere i høst, men det er ikke nevnt når i høst. Produksjonen og filmingen av de resterende 9 episodene av Bastard Executioner vil forsette i Wales denne sommeren.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
FraOven
FraOven
5 år siden

Faktisk litt stoked. På sitt beste er SoA veldig bra, og jeg digger riddere og middelalderen så utgangspunktet er jo veldig lovende. Kan presisere at handlingen eventuelt vil bli satt til starten av 1300-tallet i og med at Edvard 1 døde i 1307

GreatGoogalyMoogaly
GreatGoogalyMoogaly
5 år siden

Faktisk litt stoked. På sitt beste er SoA veldig bra, og jeg digger riddere og middelalderen så utgangspunktet er jo veldig lovende. Kan presisere at handlingen eventuelt vil bli satt til starten av 1300-tallet i og med at Edvard 1 døde i 1307