Over et tiår etter Sex og Singelliv tok slutt har HBO gitt grønt lys til en ny komiserie med seriens hovedrolleinnehaver Sarah Jessica Parker. Oscar-nominerte Thomas Haden Church (Sideways), Molly Shannon (Saturday Night Live) og Talia Balsam (Treme) har biroller i serien. Jemaine Clement (Flight of The Conchords) gjestespilte i piloten.

Divorce som serien heter er satt til New York City, hvor den forteller historien om en veldig, veldig lang skilsmisse. Sentrert rundt Frances (Parker), en kvinne som plutselig begynner å revurdere hennes liv og hennes ekteskap, og finner ut at å og finner at det å gjøre en ren pause og en ny start er vanskeligere enn hun først trodde.

Church vil ha rollen som Robert, Frances sin ektemann; Shannon spiller Frances sin sensitive venn Diane, mens Balsam spiller Dallas, en nær venn av Frances.

Serien er skapt og skrevet av britiske manusforfatteren og skuespillere Sharon Horgan, som har hatt suksess i Storbritania nylig med komiserien Catastrophe. Horgan som har vært i søkelyset til flere amerikanske kanaler har også skapt og spilt i andre serier som Pulling, Bad Management og Dead Boss, som amerikanerne har forsøkt å lage amerikanske utgaver av.

Catastrophe, som Horgan har skapt sammen med amerikanske komikeren Rob Delaney ble fornyet for sesong 2 bare 9 dager etter premieren på britiske Channel 4.

HBO har nylig programsatt komiseriene Ballers og The Brink for en premiere 21. juni i USA (dagen etterpå her hjemme på HBO Nordic). HBO har også igjen å programsette Danny McBride-komiserien Vice Principals i tillegg til Divorce.

 

Annonse

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer