Annonse

Tidligere denne uken avduket HBO den første traileren for sesong 2 av True Detective. Serien som returnerer for sesong 2 vil få selskap av 2 helt nye komiserier som har premiere samme kvelden på HBO 21. juni.

Først ut av de to er Ballers med Dwayne “The Rock” Johnson i hovedrollen. Serien viser livene til tidligere og nåværende amerikanske fotballspillere. I serien følger vi tidligere superstjernen Spencer Strasmore (Jonhson) idet han får livet sitt på plass som pensjonert utøver. Dette får han igjennom å være mentor for andre nåværende og tidligere spillere gjennom det daglige stresset av virksomheten til fotballen.

Rob Corrdry (Hot Tub Time Machine), Omar Benson Miller (CSI Miami), John David Washington, Donovan Carter, Troy Garity (Boss), Jazmyn Simon og Arielle Kebble (The Vampire Diarieser med i birollene.

Serien er skapt og produsert av Steve Levinson (Entourage, Boradwalk Empire) med Mark Wahlberg, Peter Berg, Dany Garcia, Julian Farino, Evan Reilly og Rob Weiss som produsenter.

https://www.youtube.com/watch?v=15lfITfxMDI

Annonse

The Brink er en ny serie fra Jay Roach (Meet The Fockers, Game Change) og produsent Jerry Weintraub (Ocean`s Eleven-filmene). Weeds-produsent Roberto Benabib og hans bror Kim skrev manuset til piloteepisoden, mens Roach regisserte piloten som ble plukket opp til serie av HBO på rekordfart til serie. Med i hovedrollene er Jack Black, Tim Robbins og Pablo Schreiber (Orange is The New BlackLights Out).

The Brink er en mørk komiserie som fokuserer på en geopolitisk krise og effekten på tre uforenlige menn: Utenriksministeren Walter Larson (Robbins), ydmyke offiseren Alex Talbot (Black) i den amerikanske utenrikstjenesten og den utmerkede jagerflypiloten Zeke Tilson (Schreiber), som må gjennom kaoset rundt dem for å redde planeten fra den tredje verdenskrigen.

Aasif Mandvi (The Daily Show), Maribeth Monroe (Workaholics), Eric Ladin (Boardwalk Empire), Esai Morales (NYPD Blue) og Geoff Pierson (Dexter) har fast roller på serien.

Michelle Gomez (Doctor Who), Carla Gugino (Entourage), Rob Brydon (The Trip), Emmy-vinner John Larroquette (Night Court) og Jaimie Alexander (Thor) vil gjestespille i sesong 1 som består av 10 episoder.

https://www.youtube.com/watch?v=lB9DlCFzzUo

Ballers og The Brink får premiere på HBO Nordic 22. juni. 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer