The CW kom med flere nyheter enn de fleste andre nettverk under vinterens TCA presse-event. De har nå fulgt opp med trailer til iZombie. Serien, fra Veronica Mars-skaper Rob Thomas, minner nettopp om den serien. Med unntak av zombien som spiser hjerner til lunsj, vel å merke.

Om du lurer på mer om serien, sjekk ut traileren. Den gir svar på det meste. Du kan også lese mer om serien her.

https://www.youtube.com/watch?v=bWCyqJv6q7g

Hvorvidt denne serien her blir noe tess? Jeg er litt i tvil. Men om ikke annet er dette en ypperlig anledning til å anbefale deg å sjekke ut Veronica Mars, om du ikke alt har det. En overraskende god krimserie som er bedre enn hva den nok ser ut som.

Noe vi håper også gjelder iZombie. Den har premiere 18. mars på amerikansk fjernsyn. iZombie skal etter planen ha premiere på TVNorge FEM.

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!