Brandon Routh (avbildet) kan få egen serie på The CW. Det var en av flere spennende nyheter som kom da tiden var kommet til The CW under årets vinter-TCA. I tillegg er flere serier fornyet.

Den nokså overraskende nyheten at samtlige serier fra i høst alt er fornyet kommer nok til å glede mange. Det betyr at Arrow, The Flash, The 100, Jane The Virgin, The Originals, Supernatural og The Vampire Diaries alle får ytterligere en sesong. Flere av de nevnte seriene har blitt populære her hjemme, så dette bør berolige norske fans.

The 100

Heart of Dixie, som startet sin foreløpige sesong i desember, var ikke blant de heldige. Der avventer man fortsatt før en avgjørelse tas. Det samme gjelder Beauty And The Beast.

Atom kan bli ny serie

DC-Comics-Atom-Ray-Palmer

Tilbake til Atom, det kan bli en egen serie for rollefiguren som for tiden har en gjesterolle i Arrow. Han spilles der av Brandon Routh, som i sin tid spilte Supermann i Superman Returns. «Vi er i veldig tidlig diskusjonsfase» sa kanalsjef Mark Pedowitz . «Vi har ikke gravd noe dypere i temaet».

 

Det er altså snakk om noen vage muligheter for å utvide superheltuniverset som til nå består av TV-seriene The Flash og Arrow. Vi får krysse fingrene, det hjelper nok godt på at The Flash er nettverkets mest sette serie gjennom tidene. Arrow er også en solid hit blant seerne.

Annonse

Atom er en superhelt som kan endre sin egen størrelse, med så mye kontroll over egen kropp på molekylært nivå. Noe som gjør han til en ekstremt mektig superhelt. Det blir spennende å se hvilken krefter han får i Arrow.

Samtidig gir ikke nettverket opp ønsket om å utvide Supernatural-universet, selv om forsøkene så langt har strandet. «Jeg har sagt ganske tydelig i fra om at jeg ønsker en spin-off» sa Pedowitz om det temaet, og hintet til at noe kanskje kunne skje til neste år.

iZombie følger ikke kildematerialet tett

izombie

Det kom også endel nyheter om den kommende zombie-serien iZombie, som handler om en zombien Liv (Rose McIver) som spiser myrdede menneskers hjerner for å overleve. En bi-effekt er at hun får minnene deres og noen av egenskapene og bruker de til å løse mordene. Ja, du leste riktig. Bisart utgangspunkt.

Den er basert på en tegneserie av Chris Roberson og Michael Allred, men sjefsprodusent Rob Thomas (mannen bak Veronica Mars) sier de har tatt seg store friheter, spesielt for å kunne følge nettverkets ønske om at serien har «ukens mysterium». Det blir altså et ganske så tradisjonelt format på serien.

Det ble også spøkt med hvorfor zombiene var så attraktive. Det er The CW, de vet ikke hvordan de skal lage serier uten attraktive mennesker. Noe de ikke skammet seg over heller. «Vi kaller serien ZILF» spøkte Thomas.

– The Messengers handler ikke om religion

Angående den andre kommende CW-serien The Messenger, som handler om følgene etter at et mystisk objekt treffer jorden og får fem ukjente til å få en spesiell kontakt med hverandre. Samt superkrefter. Som kommer godt med, da en ukjent figur begynner å skape død og ødeleggelse over alt. De fem «utvalgte» blir eneste håp for å unngå en kommende dommedag.

Serien handler likevel ikke om religion i følge produsent Trey Callaway. Men den handler om tro og håp. Det er visst ikke to sider av samme sak.

The Messenger har premiere 10. april mens iZombie premierer 18. mars på amerikansk fjernsyn.

The CW ønsker også å sende to nye serier til høsten, der blir det en standard «finn den beste pilotepisode»-rutine de følger nå i vår.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer