AMC sikret seg The Night Manager

Del nyheten

AMC har levert litt av noen godbiter det siste tiåret, men er nok smått nervøs for fremtiden nå som Breaking Bad er borte og Mad Men tar slutt senere i år.

Da hjelper det nok godt på at de på TCA kunne meddele at de har sikret seg de amerikanske og kanadiske rettighetene til The Night Manager.

Vi har tidligere skrevet om miniserien, som har to av de beste britiske skuespillerne på rollelisten: Thor og The Avengers-skuespiller Tom Hiddleston, samt House-guru Hugh Laurie. Serien blir med det en samproduksjon mellom BBC One, The Ink Factory og AMC. Det blir totalt 8 episoder.

Serien er basert på le Carrés spiondrama med samme navn. Handling er så spionaktig som den kan bli: Den tidligere britiske soldaten Jonathan Pine (Hiddleston), som blir kriminell for å kunne infiltrere den innerste sirkelen til våpenhandleren Richard Onslow Roper (Laurie).

Vi krysser fingrene for at noen av de norske strømmetjenestene fanger denne opp og sender den like etter amerikansk premieredato.

Annonse
X
X
X