Paul Rudd kommer med sin egen storfilm neste år i Marvels Ant-Man, en film som forventes å gjøre han til et av årets største navn. Det forhindrer ikke Hollywood-stjernen å gjøre comeback i siste sesong av mesterlige Parks And Recreation.

Rudd spilte en uforglemmelig rolle som Bobby Newport i sesong 4. Han vil være med i to av tretten episoder. Skuespilleren debuterte alt i 1992 i serien Sisters, som han forlot 3 år senere for å satse på filmkarrieren. Han har siden spilt i filmer som Clueless, Anchorman: The Legend of Ron Burgundy og Knocked Up.

I år gjorde Marvel-filmen Guardians of The Galaxy at Parks And Recreation-stjernen Chris Pratt ble et av Hollyoods heteste navn. Det skader nok ikke seriens siste sesong å kunne ha både han og neste års store navn Paul Rudd i samme episoder.

Forresten er både Rudd og Pratt i hovedrollene til to av filmseriene jeg ser mest frem til neste år.

Med Rudd på laget er det ganske stjernespekket gjesteliste serien kan vise til. Rashida Jones og Rob Lowe kommer til bake, i tillegg vil Mad Mens John Hamm være med. Will & Grace-skuespillerinne Megan Mullally får også en rolle.

De fire første sesongene av Parks And Recreation er forresten tilgjengelig på HBO Nordic, ferske episoder sendes til vanlig på C More Series.

 

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer