I dag har første traileren for sesong 2 av Broadchurch blitt sluppet.

Sesong 1 som er tilgjengelig på Netflix her hjemme fikk en god mottagelse av Silje i hennes anmeldelse tidligere i år i forbindelse med NRK1-premieren, mens jeg også hadde serien som en av de nye favorittene etter Bluray og DVD-slippet i 2013.

https://www.youtube.com/watch?v=bC2t9zpuxog

Med familien, jobben og byen ødelagt. Hva er det neste for Ellie Miller (Oliva Coleman)? Med en gutt drept og morderen tatt. Hvorfor er Alec Hardy (Daivd Tennant) fremdeles i Broadchurch? Dette er bare noen av spørsmålene i sesong 2 av Broadchurch hvor Andrew Buchan, Arthur Darvill og Jodie Whittaker er også noen av skuespillerne som returnerer sammen med Tennant og Coleman.

Detaljene er minimale rundt sesong 2 (men det er vel det beste?). Det er allikevel klart at det dreier seg om noe annet enn et mord denne sesongen, for i traileren er både nye hemmeligheter og en mulig kidnapping av to unge jenter i fokus.

Annonse

Traileren gir også en første titt på noen av nykommerne i serien sesong 2 som Emmy-vinner Charlotte Rampling (Restless, Dexter), Oscar-nominere Marianne Jean-Baptiste (Secret & Lies) og James D’Arcy (Cloud Atlas, Agent Carter).

Sesong 2 av Broadchurch har premiere 5. januar på britiske ITV. En premiere på NRK1 er ikke fastslått enda.

 

 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer