Amerikanske NBC hadde neste år planer om å sende komiserien The Unbreakable Kimmy Schmidt som fikk grønt lys for 13 episoder tidligere i år, men serien går nå videre til Netflix med en forpliktelse til 2 sesonger på tjenesten.

The Unbreakable Kimmy Schmidt er produsert og skapt av Tina Fey og Robert Carlock (30 Rock). Serien med Ellie Kemper (The Office) i hovedrollen handler om Kimmy som stikker unna en dommedags-kult for å starte livet på nytt i New York City.

Emmy-nominerte Jane Krakowski (30 Rock) spiller rollen som Kimmy sin sjef, mens noen av de andre skuespillere med på serien er Emmy-vinner  Carol Kane (Taxi), Tituss Burgess (30 Rock) og komiker Lauren Adams.

The Unbreakable Kimmy Schmidt var visstnok for uvanlig for NBC med å være så rar og uforenlig for kanalens serier eller merkevare akkurat nå. Det hjalp heller ikke at serien var så serialisert med å være en serie med et mer sammenhengende plott enn komiserier generelt, fremfor at karakterene i serien hver uke hadde et nytt problem eller lignende som ville gjort det lett for nye seere å komme inn i serien.

Så i andre ord redder nå Netflix serier før de kommer på lufta og. Dette kommer tilfeldigvis også etter at Netflix tidligere denne uka også ga nytt liv til Longmire som de tidligere har gjort med både Arrested Development, The Killing og Trailer Park Boys.

Annonse

Hele sesong 1 av The Unbreakable Kimmy Schmidt på 13 episoder slippes en gang i mars 2015 på Netflix i alle regioner tjenesten er tilgjengelig. Sesong 2 vil komme trolig i 2016.

 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer