The Hollywood Reporter melder  at den britiske Emmy-vinneren Archie Panjabi forlater The Good Wife i slutten av den nåværende sjette sesongen.

Panjabi har vunnet en Emmy-pris for beste birolle og fått to andre nominasjoner for rollen som Kalinda Sharma, som hun har hatt siden seriestart. Den bi-seksuelle karakteren har beveget grenser for innhold på amerikansk nettverks-tv. Det er en karakter som er en favoritt blant fans av serien.

Karakteren var en viktig del av serien i starten, men etter en historie som involverte hennes eks-mann var ferdig ble det lengre mellom hennes beste stunder i sesong 4. Fra andre halvdel av sesong 5 har bruken og materialet rundt karakteren bedret seg. Spesielt episodene tidligere i år fra sesong 5 hadde gode scener med Panjabi, hun gjorde en veldig god rolle når en tragedie slo til.

Panjabi, som også har vært å se i serier som The Fall og miniserien The Widower de siste årene, forlater serien på grunn av at kontrakten utløper etter 6. sesong. En annen grunn er fordi Panjabi vil spille i sin egen dramapilot for 20th Century Fox Television i 2015, det ville vært vanskelig å klare begge deler..

Les også: 5 grunner til at du burde få med deg The Good Wife

Annonse

CBS-serien, som er en favoritt blant flere her i Serienytt, går her hjemme på TV2 Bliss og har nettopp begynt å sendes fra starten av på Fox Norge. Sesong 1 til 4 er også tilgjengelig på DVD.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Proppi
Proppi
6 år siden

🙁

Proppi
Proppi
6 år siden

🙁