Annonse

Netflix har annonsert at Hemlock Grove kommer tilbake for en tredje og siste sesong i 2015 på 10 episoder.

Serien debutere i april 2013 på streamingtjenesten til høyre visningstall enn Netflix sitt flaggskip House of Cards den første uken. Spesielt var serien populær hos det yngre publikumet.

Serien har ikke vært godt mottatt av kritikere, men har hatt en noe vokal fanskare på sosiale medier. Allikevel ikke i nærheten av Netflix sine andre originaler som House of Cards og Orange is The New Black.

Netflix har ikke informert eller har annet tilsagt at serien avsluttes på grunn av dårlige visningstall. Serieskaperne Brian McGreevy og Lee Shipman fortalte Serienytt i fjor at sesong 1 er basert på boka med samme navn fra McGreevy, og en ekspandering av mye fra boka var med i sesong 1.

Så dette ser ut til å være en avslutning grunnet kreative årsaker. Serien produseres for ordens skyld også av Eli Roth og Charles H. Eglee (Dexter, The Walking Dead. Dette blir den første originale serien kansellert av Netflix, og det er godt mulig at også House of Cards avsluttes i 2015, men det er så langt ikke bekreftet.

Annonse

Hemlock Grove kommer fra produksjonselskapet Gaumont International Television, samme produksjonselskap som står bak Hannibal. I 2015 debuterer også Pablo Escobar-dramaserien Narcos med Wagner Moura (Tropa de Elite) og Pedro Pascal (Game of Thrones) i hovedrollene på tjenesten, så samarbeidet mellom Netflix og GIT forsetter.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer