Netflix gir grønt lys for sesong 2 av BoJack Horseman

Annonse

Etter å ha vært tilgjengelig på Netflix siden fredag er det kjent at BoJack Horseman er fornyet for ny sesong. The Hollywood Reporter melder om at serien har fått grønt lys til en ny sesong på 12 episoder som den første sesongen.

Det er ikke overraskende å se at serien går videre, da skuespillerne har vist klar interesse for å forsette.

– Ja, vi håper å forsette serien så lenge vi ser det mulig. Vi har en følelse med serien, en spenning fra alt vi hører fra Netflix og de som har lest manus eller sett noe. Vi er så investerte i disse karakterene, og vi er spente på mottagelsen. Vi får se, sa Emmy-vinner Aaron Paul (Breaking Bad) som låner bort stemmen til serien og er produsent til Serienytt nylig.

Emmy-vinner Aaron Paul (Breaking Bad) som låner bort stemmen til serien fortalte til Serienytt nylig.

Den animerte komiserien BoJack Horseman er siktet for voksne. Serien er sentrert rundt den avdanka hesten BoJack som tidligere var en stor TV-stjerne på 90-tallet, 20 år etter i dag er han en avdanka has-been som forsøker å komme tilbake i rampelyset etter år med alkohol og dop.

Will Arnett fra Arrested Development og The Millers låner bort stemmen til hovedpersonen. I tillegg til Paul låner også Allison Brie (Community), Amy Sedaris (Alpha House) og komiker Paul F. Thompkins bort stemmen fast til serien.

Gjesteopptredner har i sesong 1 også blitt gjort av Patton Oswalt (Justified), Oscar-nominerte Stanley Tucci (The Lovely Bones) og Oliva Wilde (House). Serien er skapt av Raphael Bob-Waksberg.

Nyheten kommer heller ikke som noen overraskelse da Netflix også klart er ute etter noen originale komiserier etter at tjenesten har det siste året gjort klart en rekke nye dramaserier av forskjellige sjangere med eventyrdramaet Marco Polo, sci-fi dramaet Sense8, krimdramaet Narcos og thrillerdramaet fra skaperne av Damages som alle kommer på tjenesten trolig innen utgangen av 2015.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X