All The Way i boks for HBO med Bryan Cranston i hovedrollen

Emmy-vinneren Bryan Cranston Breaking Bad er på vei tilbake til TV, på HBO.

Med Broadway-stykket All The Way om den amerikanske presidenten Lyndon Johnson har HBO skaffet seg rettighetene til en TV-utgave av stykket. Steven Speilberg vil være med som produsent på TV-utgaven etter å ha hanket inn HBO Films på prosjektet.

Annonse

TV-utgaven vil bli utviklet som en miniserie med Cranston tilbake i rollen som Johnson som Emmy-vinneren tidligere i år vant sin første Tony Award for.

Stykket er satt kort tid etter drapet på John F. Kennedy i november 1963 og forsetter igjennom Johnson sitt gjenvalg som USAs president i 1964. Dette inkluderer hans kontakt med FBI-direktøren  J. Egdar Hoover og borgerrettighetsforkjemperenn Martin Luther King Jr som var problematisk etter at FBI hadde overvåket og overlyttet King i 1964.

Robert Schenkkan som skrev stykket vil også skrive TV-utgaven etter å ha tidligere skrevet 4 episoder av HBO-miniserien The Pacific. I tillegg til Cranston og Speilberg er også The Americans-produsentene Darryl Frank og Justin Falvey med som produsenter på miniserien.

Det er ikke røpet noe tid for når vi vil se miniserie, men en gang i 2016 virker mest trolig med andre TV-filmer, miniserier og serier HBO har på vei. HBO sin neste miniserie på vei er Olive Kitteridge i november, som har Frances McDormand og Richard Jenkins i hovedrollene.

 

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom